MEMBRI

Cine poate fi membru CCBRU?

Membrii CCBRU pot fi persoane fizice sau juridice care sunt de acord cu scopul acesteia.

Poate deveni membru al Camerei orice persoană fizică și/sau juridică care îi recunoaşte statutul, desfăşoară în mod direct o activitate economică în România sau în Ucraina și achită contribuția de aderare (se achită o singură dată) și cotizația anuală.

 

Apartenența

Apartenența la o structură reprezentativă cu peste 29 de ani de experiență, timp în care s-a dezvoltat o adevărată rețea de afaceri, alcătuită din companii de prestigiu, importanți oameni de afaceri dar și instituții și autorități naționale cât și internaționale cu care CCBRU a creat parteneriate. 

Informații

CCBRU informează pe membrii săi şi pe alți oameni de afaceri despre reglementările de comerț exterior și interior din România și Ucraina, despre unitățile comerciale, bancare și portuare cu care se va colabora, despre posibilitățile de schimburi comerciale și legislația celor două țări; Totodată, transmite periodic oferte comerciale și informații de afaceri de la partenerii săi;

Vizibilitate

Promovarea in tara si străinătate a ofertei de produse si servicii precum si orice alte informații de afaceri de la membrii sai. Posibilitatea de a participa la evenimentele CCBRU (întâlniri de afaceri; forumuri, conferințe sau gala). 

Dezvoltare

Oferim soluții și sprijin pentru afacerea ta. CCBRU sprijină dezvoltarea colaborării comerciale şi industriale a membrilor săi cu firme româneşti şi ucrainene; Organizează evenimente, forumuri de afaceri, iniţiază întâlniri şi contacte între agenții economici români şi ucraineni; realizează proiecte de dezvoltare și cooperare economică etc.

 

Cum devin membru?

Vă rugăm să completați cererea de aderare și să o transmiteți pe adresa de email: office@ccbru.ro.  În cel mai scurt timp veți fi contactat de reprezentanții Camerei în vederea finalizării procedurii de aderare. 


Detalii și informații suplimentare:

+40749 772 600 / office@ccbru.ro