Activități

18 Noiembrie 2022

Președintele Camerei de Comerț Bilaterale România – Ucraina, Prof.univ.dr. Nasty Vlădoiu, i-a conferit E.S. Ihor Prokopchuk, Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar al Ucrainei în România, Ordinul UCCBR, în cadrul Conferinței Sustainable Development Dilomacy. 

19 Octombrie 2022

Președintele Camerei de Comerț Bilaterale România – Ucraina, prof.univ.dr. Nasty Vlădoiu, a dat curs invitației E.S. Ihor Prokopchuk, Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar al Ucrainei în România, de a participa la o întâlnire organizată la sediul Ambasadei Ucrainei la București. 

În cadrul întâlnirii s-au pus bazele cooperării dintre Camera de Comerț Bilaterală România – Ucraina și Ambasada Ucrainei la București, privind proiectul de reconstrucție al Ucrainei afectată de războiul injust și neprovocat cu Federația Rusă. 

24 August 2022

Președintele CCBRU, Prof.univ.dr. Nasty Vlădoiu, a participat la invitația E.S. Ihor Prokopchuk, Ambasadorul Ucrainei în România, la o acțiune solemnă de solidaritate cu Ucraina, organizată de Ambasada Ucrainei în România 

29 Aprilie 2022

Prof.univ.dr. Nasty Vlădoiu, Președintele CCBRU, a participat la o Ediție Specială a postului de televiziune TVR1, moderată de doamna Monica Ghiurco, pe tema Războiului din Ucraina.